Omgång 1 Ridklubben Norrtälje Ryttare

02.05.2018 15:43

Äntligen var vi igång. Norrtälje var först ut i år igen och bjöd på ett väldigt fint arrangemang och god stämning som vanligt. 

Vi fick se många nya ansikten men också många gamla. Avdelningen för LA. Msv och Svår blev färdig först eftersom det var de som startade upp dagen. Denna gång var det Therese Edlund och P.R.E hingsten Aragorn som tog hem segern. God tvåa var Annica Söderström och Aktör från Frösåkers Ryttare.

Sedan var det den största avdelningens tur, LC och LB.  Klasserna reds under dagen och tävlingen var i mål runt tretiden. Väldigt snabbt och bra jobbat av arrangören. 

Vann gjorde Anna Danielsson och fina fjordhästen Baltasar från Uppsala Ponnyklubb. Karin Andersson och Bellafonte från arrangörsklubben kom tvåa. Åsa Tinnerholm och Imperatriz dos Patuos ridandes för Enköpings Ridklubb var trea och Lisa Mård och Mecha SU från Uppsala Ponnyklubb var fyra. 

Det  var otroligt tätt bland ekipagen och alla gjorde riktigt bra insatser. Framförallt var det i vanlig ordning fin peppning av varnadra oavsett klass och klubbtillhörighet. Nästa gång vi ses så är det hos Uppsala Ponnyklubb den 27 maj för omgång 2. 

Fullständiga Resultat

Bilderna nedan ettan och tvåan i MC omg 1 LC,LB Anna och Karin och bilden under Theres och Annica i MC LA,Msv,Svår  

FOTO Anne Schwieler

Tillbaka

Kontakt

Mälarcupen Working Equitation

© 2014 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode